Select Page

Spoštovani starši!

V mesecu oktobru 2014 bomo ponovno organizirali 3-dnevno nadstandardno ekskurzijo v London. Namenjena je letošnjim osmošolcem in osmošolkam. Oktobra 2014 bodo seveda že devetošolci, zrelejši in bolj pripravljeni na zelo naporno, vendar zanimivo potovanje.

Z agencijo TWIN iz Ljubljane, ki se prav posebej ukvarja s potovanji za mladino, potujemo že vsa leta. Zelo radi potujemo z njimi, ker imajo odlično vodstvo, potovanja so strokovna in zanimiva. Otroke spremljamo učiteljice in učitelji naše šole. Za varnost je torej maksimalno poskrbljeno.

Minimalno število udeležencev je 45, a se lahko prijavi manj učencev. Agencija v tem primeru dopolni skupino z drugimi udeleženci.

Posebna cena za 3-dnevno potovanje / letalo-letalo / z odprtim datumom v mesecu oktobru je 389 EUR za prijave do 28.11.2013. Možno je podaljšanje izleta za en dan z doplačilom 22 EUR. Ob prijavi torej sprejmete vse tri navedene termine kot enakovredne, točen datum izleta bo znan najkasneje tri tedne pred odhodom.

Učenci dobijo prijavnice pri svojih učiteljicah angleškega jezika. Izpolnjene

prijavnice vrnejo svojim učiteljicam najkasneje do 28.11.2013. Za vse prijave po tem datumu velja cena 417 EUR. Po tem datumu boste na dom prejeli:

  • “pravo” prijavnico, ki jo starši podpišete in vrnete agenciji,
  • položnico za plačilo akontacije in stroškov rezervacije,
  • program potovanja, na katerega se prijavljate.

Priporočamo plačilo odstopnine v vrednosti 23,34 EUR.

Plačilni pogoji so navedeni v podrobnem programu agencije v nadaljevanju tega obvestila./ glej priponko /

Približno 10 dni pred odhodom bomo organizirali sestanek za starše udeležencev. Predstavnik agencije TWIN bo odprt za vsa morebitna vprašanja v zvezi z ekskurzijo.

 

P.S. Ker je za vse nadstandardne ekskurzije v tujino potrebno zagotoviti dadatnega spremljevalca , vsak udeleženec prispeva 5EUR za spremljevalca naše šole. Znesek se pripiše na položnico za malico v mesecu oktobru 2014.

Je čisto res, kar pravijo :

WHEN A MAN IS TIRED OF LONDON, HE IS TIRED OF LIFE.

15.11.2013                                                                                     Koordinatorica ekskurzije

                                                                        Vlasta Šilar