Select Page

Spoštovani starši!

Leto, ki se počasi zaključuje, nam je prineslo veliko sprememb in izzivov. Težko obdobje je prineslo žal tudi posledice, ki kažejo na to, da je vse več družin, ki so se znašle v stiski. Finančna obremenitev mnogih se je žal še okrepila, zato tudi letos na pobudo župana Matjaža Rakovca nadaljujemo humanitarni projekt V KRANJU DOBRO V SRCU MISLIMO. Z roko v roki v dobrodelnosti sodelujemo Zavod za turizem in kulturo Kranj ter Društvo prijateljev mladine Kranj, OŠ Simona Jenka, OŠ Matija Čop, OŠ Helene Puhar, OŠ Predoslje, OŠ Orehek, OŠ Stražišče, Društvo upokojencev Kranj ter CSD Gorenjska, enota Kranj.


Zgodbe naših 28 družin, ki so se znašle v stiski, so težke. Letošnja epidemija je stiske zaradi večje brezposelnosti še okrepila, strahovi staršev in otrok so veliki. Zato zdaj potrebujejo pomoč bolj kot kdaj koli prej. Včasih težka usoda ne prizanaša in se ljudje znajdejo v hudi stiski ali brezizhodni situaciji. Takrat je pomoč prijatelja ali znanca velikokrat edina luč, ki sveti na koncu predora. Z željo, da vsak od nas vidi to lahko privoščite, da pomagate z donacijami za najšibkejše.

Tisti, ki imate to možnost, stopite z nami na to dobrodelno pot in nam z dobrodelnimi sredstvi pomagajte vsaj malo osrečiti tiste naše krajane, ki nas ta hip najbolj potrebujejo. Družinam lahko pomagate tako, da na številko 1919 pošljete sporočilo KRANJ5 in tako prispevate 5 evrov. Prispevate lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemach in T2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.visitkranj.si in tukaj.
Lahko pa s sklicem 500-21112020 nakažete prostovoljni prispevek na TRR Društva prijateljev mladine Kranj SI56 6100 0000 5487 540, odprtem pri Delavski hranilnici, d. d., Ljubljana.

Iskreno se vam zahvaljujemo in vam želimo vse dobro!