Select Page

V četrtek, 29. 3. 2018, je v Šenčurju potekalo področno prvenstvo v športnem plezanju.

V četrtek, 29. 3. 2018, je v Šenčurju potekalo področno prvenstvo (zahodne regije) v športnem plezanju za najmlajše, mlajše in starejše dečke in deklice. V kategoriji najmlajših sta dve učenki dosegli vrh. Ema Hostar je osvojila 3. mesto, Živa Ravnič pa 6. mesto. Nara Zelnik  in Zala Konc sta v isti kategoriji osvojili 29. in 37. mesto. Matija Uranič je pri najmlajših dečkih osvojil 19. mesto.

V kategoriji mlajših deklic je Neža Uranič dosegla 23. mesto, Sara Brkič Ožek pa 37. mesto. Pri mlajših dečkih je Maks Bajda dosegel 13. mesto, Tevž Leštan 14. mesto, Žan Gazvoda 22. mesto in Jaka Skodlar 26. mesto.

V kategoriji starejših deklic pa so učenke naše šole osvojile naslednja mesta:  Manca Zupan 14. mesto, Brina Đerković 16. mesto, Živa Stojanovič Pevc 21. mesto.  Maks Bevk je v kategoriji starejših dečkov osvojil 11. mesto. Ekipno so se odrezali odlično, saj je bilo v vsaki kategoriji preko 40 udeležencev. Na državno finalno tekmovanje se je v kategoriji mlajših ni starejših učencev uvrstilo prvih 15 oziroma 18 tekmovalcev.  Vsem sodelujočim učencem čestitamo za uspešno plezanje v steni, Maksu, Tevžu, Brini, Manci in Maksu pa želimo čimboljšo uvrstitev na državnem tekmovanju.

    

Aktiv športnih pedagogov

Robert Kukovič